7/10/08



Associació Amazics de Catalunya

Tamasmunt Imazighan di katalunya



Por la iniciativa de varios militantes Imazighen residentes en diferentes localidades de Tarragona


Data 01 octubre 2006


Les fins de l'Associació seran:

1 - La defensa. conservació i difusió de la llengua *amaziga.. llengua pròpia dels *amazics ( berbers ) com signe d'identitat de *Tamazgha ( nord d'Àfrica ) i integrant del conjunt de les llengües i cultures mediterrànies i universals.

2- Treballar para la Enseñaza de les llengua maternes per als noves generacions d'immigrants en la sistema d'educació publica de Catalunya d'ella llengua *amaziga
3 - Oferir serveis i promocionar accions socials .juntament amb l'adequada orientació jurídica als immigrants i ensenyament de català i de castellà.


Article 6.- Actuacions


Per al compliment d'aquestes fins es realitzessin les següents activitats

1 . Portar a terme activitats i programes, tant culturals com esportives .amb la finalitat de de fomentar les labors d'informació ,consciència, sensibilització i acostament del poble català a la realitat *amaziga ( berber )

2 . Animació del treball associatiu per a donar suport la cultura de dialogo entre els pobles, civilitzacions, i cultures a fi que puguin contribuir a un millor desenvolupament personal i al del seu país d'origen potenciant una efectiva integració social.

3. Informar periòdicament als socis a ,col·laboradors i institucions publiques o privades sobre el desenvolupament dels diferents projectes , ajudes subvencions. activitats *etc mitjançant reunions , comunicats, publicacions ,.videos altres mitjans que s'estimin adequats.

4. Elaborar projectes d'acció social en benefici dels sectors marginats de la societat, especialment amb els més desfavorits de la societat *amaziga i amb els immigrants arribats A Catalunya

5. En definitiva crear un canal de participació activa de la societat catalana i *amaziga (berber ) en activitats i accions de cooperació a través del respecte als drets humans i de la solidaritat entre els pobles


La junta directiva


- MOHAMED LAAOUAJ President

- AHMED AICI Vicepresiden t

- SAID BELGHARBI Secretari General

- MHAMED TITAOU Teseriro


Vocals

- ABDELHAFID LAAOUAJ

- MOHAMED MADROUNI

- SLIMAN BELGHARBI